Offerte aanvraag

/Offerte aanvraag
Offerte aanvraag2019-08-20T16:06:01+01:00

Aanvraagformulier offerte

Titel*
Dhr.Mevr.

U dient akkoord te gaan met ons cookie en privacy beleid voor verwerking van uw gegevens om het formulier te verzenden. Accepteer alle cookies

Offerte

Het beste kunt u ons bellen op 016 2421 624 b.g.g. 06-27870720 om goed af te stemmen wat u nodig heeft en een miskoop te voorkomen.

Anders vult u het formulier in en sturen wij u direct een offerte met de meest recente scherpe prijs.

Bestellen

Telefonisch: De veiligste manier omdat wij dan goed met u kunnen afstemmen dat u de beste keuze maakt voor uw toepassing.

Via het aanvraagformulier: Vul dit volledig in en wij sturen u een opdrachtbevestiging met een pro forma factuur voor de betaling.

Per email /fax : Stuur met de gewenste bestelling uw facturatie- en verzendadres op. Als wij vragen hebben dan zullen wij u bellen of mailen.

Betalen

Als wij uw bestelling ontvangen sturen wij een pro-forma factuur waarop u kunt betalen. Met de zending ontvangt u dan uw definitieve factuur. Als u een betalingsbewijs meestuurt kunnen wij direct verzenden.

ideal_logo mrchash

Betalen op rekening

In principe is betalen op rekening mogelijk met 30 dagen betalingstermijn. Hiervoor is telefonisch contact nodig en wij hebben tevens een rechtsgeldig ondertekende bestelbrief nodig, voorzien van uw naam en volledige bedrijfsgegevens. Na goedkeuring kunnen wij de goederen verzenden met de factuur.

Call Now Button
× Whatsapp ons!