Prijzen/Voorwaarden

/Prijzen/Voorwaarden
Prijzen/Voorwaarden2019-08-18T07:53:51+01:00

!!  Door de sterk wisselende dollarkoers kunnen prijzen aanzienlijk afwijken van de gepubliceerde prijzen op onze website .  Vraag daarom onze beste offerte.

Alle op deze website genoemde prijzen zijn exclusief BTW, maar geheel gebruiksklaar inclusief standaard meetkop indien van toepassing. Met Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Voor leveringen onder de 750,00 Euro wordt 15,00 Euro administratie en verzendkosten berekend. Boven 10kg.  17,50 euro
Voor alle leveringen buiten Nederland geldt een toeslag voor een  sneldienst levering (UPS).

Tenzij de prijzen als vaste prijzen zijn vermeld kunnen alle genoemde prijsindicaties op deze website door valutaschommelingen hoger of lager uitpakken.
Wij garanderen de laagst mogelijke prijzen voor de producten die door ons worden geleverd.
Bij ons krijgt u persoonlijk advies gebaseerd op bijna 40 jaar ervaring voor de beste prijs. 

Mocht u desondanks hetzelfde product (mogelijk in een ander kleurtje) in Nederland of Belgie voor een lagere prijs aantreffen en aantonen dan krijgt u van ons een betere aanbieding.

Benelux NDT verkoopt alleen producten die rechtstreeks worden geimporteerd van de originele fabrikanten en heeft daardoor de beste prijzen en service mogelijkheden.

Wij kunnen u – in alle redelijkheid – ook ‘s avonds en in het weekend te woord staan en bestellingen noteren zodat ze indien voorradig direct op maandag verzonden kunnen worden

Mocht het telefonisch niet lukken dan is een telefoontje 016 2421 624,b.g.g. 06-27870720 of email voldoende om zo snel mogelijk met u kontakt op te nemen.

Bel ons op 016 242 1624 b.g.g. 06-53933485, stuur een email info@inspectietechniek.com en u ontvangt alle prijzen die u wenst.

Algemene en belangrijkste leveringsvoorwaarden:

Schriftelijke bestellingen of getekende orderbevestigingen zijn bindend.

Garantie voorwaarden worden per product vastgelegd, mede afhankelijk van de voorwaarden van onze fabrikanten.  Alle geleverde apparatuur is 100% nieuw en wordt vóór verzending getest op correct functioneren. Mocht er derhalve iets niet in orde zijn na ontvangst dan zullen wij dat uiteraard direct proberen op te lossen. Reclame op schade of niet goed functioneren van de apparatuur binnen 3 werkdagen na ontvangst.

In geval van transportschade gelieve direct een foto te maken van de beschadigde verpakking.

Betalingen dienen te worden voldaan zoals schriftelijk overeengekomen.  Bij het akkoord gaan met de offerte of orderbevestiging accepteert u 2% per maand kostenvergoeding bij te late betaling.
Bij de bestelling van een product wordt u verondersteld bekend te zijn met de apparatuur en mogelijkheden of beperkingen. Indien dat niet het geval is dient u ons vóór de bestelling te consulteren of het juiste product voor uw toepassing wel wordt besteld en geleverd. Bij twijfel wordt dit door ons schriftelijk vastgelegd.  Alléén na schriftelijk overeengekomen voorwaarden voorafgaande aan de levering kunnen wij geleverde goederen terugnemen.

Retourneren van afgenomen producten omdat ze niet voldoen wordt alleen geaccepteerd na telefonisch overleg binnen 3 werkdagen en na ons de gelegenheid te hebben gegeven een oplossing voor de oorzaak van niet goed functioneren te vinden en een alternatief aan te bieden.

In geval van terugname na levering waarbij gebruikssporen zichtbaar zijn zal tenminste 10% van de waarde van de geleverde apparatuur in  mindering worden gebracht op de creditnota. Wij kunnen de apparatuur tenslotte ook niet meer als 100% nieuw verkopen.

Er wordt daarnaast tenminste 25 Euro aan verzendkosten en administratiekosten in mindering gebracht.

 

Call Now Button
× Whatsapp ons!